Köszönti Önt

a Hungarian Golf Magazin!

golf@zsiraf.hu

Hungarian Golf a FaceBook-on    

Belépés

Elfelejtette jelszavát?

Még nem regisztrált? Most megteheti!

Hungarian Golf E-Book & E-Magazin

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player
Golfplya beruhz segdanyag


Golf sportgfejlesztsi stratgia

Tóbiás kritizál « vissza
Az edző, vigyázó szemeit PGA Tour játékosokra vetette

Nem tegnap volt, mikor Tóbiás Zsolt egy kalandos, 26 órás autóút végén Szigeti Csabával megérkezett Malagába. Azóta Zsolt hazajött, elment Ciprusra, újra hazajött, csak hogy múlt hét szombaton újra kiutazhasson Malagára, hogy aztán megint hazatérhessen, ezúttal Szigeti társaságában. Ezt az urat követni sem egyszerű.

A lényeg tulajdonképpen az, hogy Tóbiás Zsolt, és Szigeti Csaba a múlt hétvégét egymás társaságában töltötte Andalúziában, Malagában. Az már csak hab a tortán, hogy az andalúziai European Tour versenyt is éppen akkor, éppen ott rendezték. Így Tóbiásék az első sorból tekinthették meg az Aloha golfklub pályáján egymásnak feszülő világnagyságokat. Élőben látták játszani Miguel Angel Jiménezt, Colin Montgomeriet, Michael Campbellt, és Mike Weirt is. Sőt mi az, hogy látták?! Tóbiás még közös fotót is készített kedvencével, Weirrel, aki vitathatatlanul a legnagyobb név volt a versenyen. (Tóbiásnak, Weir hozzáállása és swingje tetszett nagyon) Bár Weir caddyje először el akarta hajtani Zsoltot, mondván majd a kör után lehet fotózkodni, a játékos volt olyan kedves, hogy egyből odaállt egy fényképhez, mielőtt még Zsoltunk nagyon elszomorodott volna.

Az előző szituációban Zsolt rajongóként volt jelen, de persze edzői szemét sem hagyta otthon, és azok elől aztán nehéz elbújni. Állítólag egyszer Szigetinek kellett lefogni Zsoltot, mert ő az első sorból be akart ugrani a pályára megmutatni az egyik játékosnak, hogy hogyan kell tartani az ütőt drive közben. Ez végül nem történt meg, de Zsolt így sem rejtette véka alá a véleményét: „Olyan csúnya mozgásokat lehetett látni. Persze nem a legnagyobbaktól, de mégis csak egy PGA Tour-on voltunk. Ehhez képest láttunk néhány esetlennek, és kicsit sem esztétikusnak tűnő megmozdulást egy-két résztvevőtől.”

Tóbiás tehát egyszer-egyszer csodálatából feleszmélve, kritikát is megfogalmazott a verseny helyszínén, majd miután mindenki mozgáskoordinációját kielemezte, vasárnap nyugodt szívvel tért vissza Magyarországra, egy újabb 26 órás autóút végén.

Tóbiás Zsolt szezon előtti kalandjairól áprilisi számunkban olvashatnak majd egy hosszabb összefoglalót.
Cikkek a témából:

Útra kelnek a mid-amatőrök
Mid-amatőrök Cipruson
A Gault & Millau értékelte a Forest Hills-t
HIGHLAND SZEZONNYITÓ AKCIÓ
Zajlik a klubélet
A főszervező szemével:
„Szeretünk gyönyörű ételeket készíteni”
Breaking News: Fejben dől el!2016. február 06. Dorottya, Dóra
Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Hilversumsche

Hilversum, Holland
www.hilversumschegolfclub.nl
Green Fee Guide: ***
Tervező: Harry Colt and Kyle PhillipsArchívum  -  Linktár  -  Honlaptérkép   -   Impresszum -  Médiaajánlat  -  Adok-veszek -  Áruház