88 győztes a Junior Footgolf Kupán




Fantasztikusan előkészített pálya fogadta azt a közel száz fiatalat, akik öt korosztályban mérték össze tudásukat a monori footgolf pályán. Négyüknek az a csodálatos érzés is megadatott, hogy egy lövésből találtak a lyukba. Szerdán mindenki csak nyert, aki részese volt az élménynek.

A monori Paplapos Golf Club adott otthont a Junior Footgolf Kupának, ahol 88 utánpótláskorú játékos állt az elrúgók mögé. A szeles, de esőmentes, hol borús, hol napos időben rendezett tornán több rutinos játékos scorerként segítette a sportággal való ismerkedést. A fiatalok hamar felvették a ritmust és szebbnél szebb megoldásokat választva jelezték, van bennük potenciál és a jövőben biztosan megnehezítik majd a mostani élmezőny dolgát.

Bihercz Bálint, Kókai Bence, Bucsák Mihály és Szabó Máté Zsolt (utóbbi kétszer is!) megcsinálta azt, amire más játékos éveket vár vagy sosem jön össze, azaz a kezdőrúgásból a lyukba találtak.
A Junior Footgolf Kupa idén is elérte célját, a jó hangulatú versengésen kívül több fiatallal megismertette a sportágat.

EREDMÉNYEK

R
észletek a győztesekről ITT OLVASHATÓ!


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés