Ranglista pontvadászok figyelem!




Már javában zajlanak az előkészületek a 2019-es szezon újabb ranglista versenyére, amelynek a zirci Forest Hills komplexum ad otthont – hívta fel a figyelmet Bozó Ádám, a klub head pro-ja. Jelentkezni egészen péntek 12:00 óráig (május 24.) lehet.

„Finom ételekkel, és a megszokott magas minőségi szolgáltatásokkal várjuk a golfozókat és családtagjaikat. A pálya remek állapotban van és már a múlt hétvégén is telt házzal üzemelt, reméljük ez hétvégén, a ranglista verseny alkalmával sem lesz másként. Fontos megjegyezni, hogy vészesen fogynak a helyek, így érdemes minél előbb jelentkezni a  klub recepcióján, e-mailen a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen, valamint a + 36 88 573 310-es telefonszámon.

Felhívnám továbbá a figyelmet, hogy ezen a megmérettetésen debütál a Forest Hills Hotel és Golf Club Helyi Szabályai, amelyet érdemes mindenféleképpen átolvasni. A leglényegesebb módosítás az, hogy a 9 és a 18-as szakasz vízakadálya „no play”. Várunk mindenkit szeretettel. Ranglistára fel!”


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés