Iskolapadból a pályára




 

Ahogy korábban hírt adtunk róla, többszörös junior bajnokunk Závaczki Bálint, írásbeli érettségi vizsgái miatt nem vett részt a Magyar Kupán. Csütörtöktől azonban - a szóbelik előtt - elütőre áll Rózsa Dáviddal együtt a Nyílt Bulgár bajnokságon, ahol egyértelmű célja, hogy 2017 után visszahódítsa a bajnoki címet.

„Ahogy tavaly, idén is a győzelemért szállok harcba. 2018-ban címvédőkét három ütéssel maradtam le a német, Consul Claudiotól, egy ezüst és egy nettó aranyéremmel térhettem haza. Most cél a dobogó legfelső foka.

Annyi nehezítés van, hogy az eddigiekkel ellentétben nem egy, hanem két pályán rendezik (1. és 3. nap Blacksearama, 2. nap Lighthouse) a bajnokságot. A Blacksearamat Gary Player tervezte, amely már Szenior European Tour-nak is otthont adott. Ráadásul igen erős mezőny gyűlt össze és világranglista pontokért küzdünk majd. Nem lesz egyszerű, a hcp sorrendben ugyanis a harmadik, vagy a negyedik helyről indulok.”

Hogyan sikerültek a vizsgák?

Jelenleg félúton vagyok. Az írásbelin túl, de a szóbeli előtt.  Erre az előrehozott érettségire angolból és informatikából azért van szükség, hogy jövőre az U18-as kategória tetején egyre több versenyen elindulhassak, így ne öt, hanem csak három tantárgyból kelljen leérettségizni (magyar, történelem, matek).


Az EREDMÉNYEKET ITT követheti majd!


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés