Vigyázz, kész, start! – interjú Révész Tamással



(Főkép: Révész Tamás - fotózta Tátrai Béla)

A hétvégén indul az idén életre hívott MidAm Golf Tour, amely a jól megszokott mid-amatőr versenyek mellett (ranglista és nemzetközi bajnokság) két újabb eseménnyel bővült (MidAm Opening Golf Cup – Hencse, Nyílt Match Play Bajnokság – Balatonudvari) – számolt be Révész Tamás, a Magyar Mid-Amatőr Golf Sportegyesület főtitkára.




HG Hogy látod a nyitó forduló előkészületeit?

RT
Mindenképp szerettük volna, hogy Hencse is helyt kapjon a MidAm Golf Tour versenynaptárában, mert tudtuk, hogy sok golfozónak a szíve csücske, köztük az enyém is. Az pedig külön öröm, hogy a nyitó fordulót itt rendezzük. A pálya továbbra is nagyon izgalmas, Bánhidy Juditék mindent megtesznek, hogy a minősége is olyan legyen, mint fénykorában volt. Jó úton haladnak.

Külön kiemelendő, hogy visszaállították a back nine-on (hátsó kilenc) a 16-17-18-as szakaszok régi rendjét (visszakerült a játékba a 17-es PAR-3-as szakasz, a szerk.!). Remélem ezt a játékosok is nagy örömmel fogadják majd.



HG Mikor kezdődik a verseny?

RT
A kupa szombaton lesz, míg a gyakorlónap pénteken. Fontos megjegyezni, hogy a gyakorlónapra 50% kedvezményt biztosít a klub a greenfee díjból. Ehhez Tee time foglalása szükséges, amit a +36 30 852 2339-es telefonszámon tehetnek meg a játékosok.

A verseny két elütőről fog indulni, várhatóan 10 órakor.  A játékot a 4-es, 13-as és 15-ös szakaszokon segítik.

HG Live Scoring tervben van?

RT
Hivatalos live score nem lesz elérhető a verseny ideje alatt, de a score-kártyák leadását és azok rögzítését követően kivetítőn tekinthetik meg a klubházba érkező játékosok a szakaszonkénti eredményeket az alábbi linken:

A részleteket ITT TEKINTHETIK MEG!


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés