Fontos napok előtt!




A Pannónia Junior Akadémia golfozójának, Rózsa Dánielnek hamarosan véget ér amerikai kiküldetése és hazatér. Előtte azonban vizsgákon és az idény legfontosabb versenyein kell bizonyítania. Dani összefoglalta nekünk az elmúlt pár hét versenyeinek eredményeit.

Május 1., - Dobogó hazai pályán

Hazai pályán sikerült a dobogóra állnunk 301-es eredménnyel (a hat fős csapatból a legjobb 4 eredmény számít). Csapatunk második legjobbjaként (74) a verseny egyéni díjazásában a 8. helyen végeztem.

Május 4., - Győzelem hangolásképpen

A Park Rapids pályáján hangolódtunk a május 29-i nagy versenyre, melynek tétje a kerületi döntőbe jutás. A főpróba jól sikerült, hiszen 3 csapattársam is a top 10-ben végzett, így csapatban az első helyen végeztünk. Sajnos nekem aznap nem jött ki a lépés (84).

Május 6., - Sovány vigasz

A bemidji pályán a legjobb eredményt (80) szállítottam a csapatból. Bár nem játszottuk jól, a dobogót így is megcsíptük. 

Május 11-12. – A Góliátok előtt

A kétnapos tornára mindig erősebb csapatokkal kell felvennünk a harcot. Nagyon motiváltak voltunk, ami meg is látszott az eredményeken. Sikerült nálunknál erősebb iskolákat megelőzni. A 25 fős tabellán az 5. helyen végeztünk. 76-os és 82-es körökkel a Top 20-ban végeztem.

Május 13. - Elképesztő széria

Számunkra egy nagyon kedves verseny következett, a Mid-State Conference Golf Championships, amelyet ismét megnyertünk, így sorozatban már 36. alkalommal győztünk megszakítás nélkül.
A top 10-ben végzők – köztük én is (78 ütés) - "all conference" állami elismerésben részesültünk.

Május 16. – Újabb dobogó

Az Állami döntő helyszínén, a Jordan-ben a csapat a 3. helyet szerezte meg. 80-as körömmel az előkelő 10. pozícióban végeztem.

Május 17-18. – Hatalmas győzelem

Park Rapids és Bemidj pályákon nagy győzelmet aratott a csapat. A kétnapos tornán folyamatos eső és orkánszerű szél társult a játékhoz. Ketten végeztek a csapatból a Top 10-ben, közülük az egyikük egyéni első lett. Én 82, 82 köreimmel a 14. lettem.

Még van egy verseny a bajnokságban, majd következik a kieséses szakasz. A következő két fordulóban az első két helyen végző csapatok jutnak tovább a június 11-12. között rendezendő Állami döntőbe (A4 liga), amelynek a Jordan ad otthont.


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés