Ki, mit vár a hencsei hétvégétől?



Ahogy korábban hírt adtunk róla, szombaton elindul a MidAm Golf Tour 2019 sorozata, majd vasárnap ranglista versenynek ad otthont a közkedvelt hencsei pálya. Körkérdést tettünk fel néhány indulónak: ki, milyen elvárásokkal készül a MidAm Kupára, kinek, melyik a kedvenc szakasza, illetve, hogyha már ott vannak, indulnak-e a vasárnapi ranglistán.
 
Sátori Ferenc

„Jelenleg 7. vagyok a férfi mid-amatőr ranglistán és szeretnék feljebb lépni. Szemem előtt mindig a fejlődés lebeg, így a célom, hogy a top 5-ben legyek.

A kedvenc szakaszom a 4-es, amely a hcp szerint a legnehezebb. Igazi kihívás! Kell egy körülbelül 200 méteres egyenes kezdő ütés. Ügyelve arra, hogy hosszabb ne legyen, mert homok van. Tévedni oldalirányban szintén nem lehe,t a fák miatt. A második ütés még az elsőnél is nehezebb. Körülbelül 150 métert kell caryben ütni, lehetőleg kis draw-val, hiszen a green előtt víz van, és a green keresztben helyezkedik el a második ütés pozíciójához képest.

És ha már ott vagyok, indulok a vasárnapi ranglistán is!”
 
Kecskés Kornélia

„Minden szezonban szeretnék egyre jobb lenni, amihez természetesen rengeteg gyakorlás kell. Nincsenek különösebb elvárásaim. Bízom benne, hogy amit a range-en gyakoroltam azt át tudom vinni a pályára. Természetesen, mint sokaknak, nekem is a szívem csücske a hencsei pálya. Talán a 15-ös szakasz a kedvencem, mert eléggé trükkös. Csodálatos a környezet. És ha már lemegyek persze hogy maradok vasárnap!”

Gellér Róbert

„Nagy várakozással állok a szombati verseny elé, mivel ez lesz az első játékom Hencsén. A mid-amatőr számomra az a verseny, ahonnan nem hiányozhatok! J Bár úgy hallottam, hogy nehéz a pálya, ennek ellenére a győzelem a cél. Az előjelek nem rosszak: kedden ütöttem életem első eagle-jét az Academyn, miért ne sikerülhetne szombaton is.”


Részletes INFORMÁCIÓK ITT!

Live score az alábbi linken érhető majd el!

Révész Tamás nyilatkozatát ITT OLVASHATJÁK!


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés