Herend Kupa szombaton - Az időtlen szépség



XII. alkalommal ad otthont Balatonudvari

Golfozni mindig boldogság, főleg ha különleges trófeákért tesszük. A játékosok nagy részét megmozgató rendezvényt tartanak augusztus 24-én, szombaton a Balaton Golf pályáján, melyre a névadó szponzor a Herendi Porcelánmanufaktúra Zrt. gyönyörű díjakat ajánlott fel.

Örömhír, hogy augusztus 21-22. között, a 9 és 18 szakaszos greenfee árából 30 % kedvezményt biztosít a klub!



A golf és a Herendi Porcelánmanufaktúra összefonódása nem véletlen. Egyet jelentenek az eleganciával és a kifinomultsággal. A Herendi Porcelán – ahogy a múltban, úgy a jelenben is – a kiváló minőség szimbóluma. Az alkotások elkészítésekor a pontosság, a minden részletre odafigyelés és a precízség elengedhetetlen, ahogy a golfpályán is. A porcelánok közel két évszázada örök értéket közvetítenek, és most a legjobbak díjai lesznek.

Természetesen nagy várakozás előzi meg a rendezvényt, amely a szokásokhoz híven családi eseménnyé avanzsál. Legyen szó kicsikről, vagy nagyokról, mindenki megtalálhatja a kedvére valót, amíg a golfozók a pályán küzdenek a hőn áhított porcelánokért.




Jelentkezni augusztus 23, péntekig lehet a már jól ismert elérhetőségeken:

Telefon:
(87) 549-200
E-mail cím: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.


Visszatekintő: Ez történt tavaly!

Bruttó:

A férfiaknál nagyon szoros volt a harc a legnagyobb és legszebb Herendi vázáért, amelyet végül a Balaton Golf játékosa, Horváth Joe nyert meg Baldauf László és Kovács Titusz előtt.
A nőknél szintén hazai játékos örülhetett. A tavalyi év után ismét Kovácsné Földesi Katalin állhatott a dobogó legfelső fokára. Érdekesség volt, hogy játékon kívül öt kezdő junior is pályára lépett, 5 szakaszt játszottak texas formában, amit nagyon élveztek. A Balaton Golf csapata reméli, köztük lehet a következő nagy bajnok!

A bruttó női és férfi díjak mellett nettóban is értékelték a játékosokat, herendi vázákkal és porcelánból készült golflabdákkal is gazdagodhattak a díjazottak.

Nettó:

A férfi A kategóriában Baldauf László győzött, dr. Boros Roland, Jankovits Edwin előtt, míg a B mezőnyben Kerekes Antal, Braunk Károly, Felső Gábor volt a sorrend. A szenior férfiaknál Kovács Titusz nyert, Vincze Alajost, Miszlai Sándort megelőzve.

A nőknél Movik Gabriella állhatott a dobogó legfelső fokára. A második helyen dr. Lex Annamária, míg a harmadikon dr. Kománovics Ibolya végzett. A junioroknál Szloboda Bence kapta az első helyezettnek járó díjat.

Ismét volt játék a játékban, azaz Longest drive (férfi, női) és Nearest to pin is a verseny során a kijelölt szakaszokon. A díjátadón további két labdát sorsoltak ki a résztvevők között.

Longest Drive férfi:
Horváth Joe
Longest Drive női: dr. Kománovics Ibolya
Nearest to the pin: Kerekes Antal


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés