Intenzív felkészülés a címvédésért



A Pannónia Junior Akadémia edzőjével, Böndicz Gergővel edzett

Hamarosan kezdetét veszi a Magyar Junior Nyílt Bajnokság, így kíváncsiak voltunk, hogy a tavalyi bajnokság kiemelkedő játékosa {-4 (-1,0,-3)}, az ötödik címére hajtó Závaczki Bálint (Pannónia Junior Akadémia játékosa), milyen formában érzi magát a nemzetközi torna előtt.

(Főkép: Tátrai Béla)




„A lehető legerősebben szeretnék visszatérni, ennek érdekében a Magyar Nyílt Bajnokságot is kihagytam. A szezonom eddig vegyesre sikeredett, sokszor ingadozott a játékom, de az elmúlt 3 hétben igyekeztem mindet megtenni, hogy visszatalálják a régi formámhoz, melyben apukám helyett (ő lélekben áll mellettem) a Pannónia Junior Akadémia edzője, Böndicz Gergő volt nagy segítségemre, amit ezúton is nagyon köszönök neki!



Címvédőként, nyilván csak a győzelem lebeghet a szemem előtt. Ha sikerül kihoznom magamból a maximumot, akkor ismét a dobogó legfelső fokán ünnepelhetek. Cél, hogy élvezzem a játékot és akkor az eredmény sem maradhat el.

Az elmúlt hónapokhoz képest - úgy gondolom, - sikerült jól felkészülni a versenyre, jó formában érzem magam.

A máriavölgyi pálya magas minőséget képvisel, nincs igazából nagy titka a jó score-nak. Az időjárási körülmények azok, amik megnehezíthetik a játékot.”





banner ugynoksegi v2 260px

Keresés