Bátor Tábor Jótékonysági Golfnap



Augusztus 30. (péntek), Máriiavölgy

A Bátor Tábor Alapítvány jótékonysági eseményei közül a golfverseny tekinthet vissza a legnagyobb múltra, 2003-ban indult el Steve Juhasz kezdeményezésére.

A rendezvény megvalósításában a kezdetektől mellettünk áll a Pannónia Golf & Country Club és a Kempinski Hotel Corvinus is. Az elmúlt évek alatt ez az esemény a társadalmilag felelős magyarországi, közép-európai és észak-amerikai üzletemberek találkozóhelyévé nőtte ki magát, és már több mint 2,000,000 Euro támogatást gyűjtött az alapítványnak.

A golfnap során hagyományosan 4 fős csapatok mérkőznek meg egymással Máriavölgy gyönyörű 18 lyukú golfpályáján. 100 golfjátékos (HCP 0-36) indul a “Texas Scramble” típusú versenyen, a kezdő játékosok pedig golfoktatáson vehetnek részt a golfklub profi oktatóinak irányítása mellett. A verseny győzteseit este a Kempinski Hotelben tartott gálavacsora keretében hirdetjük ki, melyre 240 vendéget várunk.


Tekintsd meg a 2018-as golfnapról készült videót:
 

A vacsorát élő- és csendes aukció, valamint tombolasorsolás követi, ahol nagylelkű támogatóinknak köszönhetően értékes ajándékok találnak gazdára.

Amennyiben golfversenyzőként vagy támogatóként szeretne részese lenni a rendezvényünknek, írjon nekünk: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.. Várjuk jelentkezését akkor is, ha termékek, szolgáltatások felajánlásával tud hozzájárulni jótékonysági árverésünkhöz.




(batortabor.hu)


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés