Bogey-mentes (-4) kör Závaczkitól!



Második helyről várhatja a második napot

Az ötödik magyar és a harmadik nemzetközi címére hajtó Pannónia Junior Akadémia játékos, Závaczki Bálint villámrajtot vett. Bogey-mentes -4-es scorej-ával bebizonyította, hogy ismét visszatalált régi önmagához. Formáját a rengeteg gyakorlásnak és a Böndicz Gergővel való közös munkának tudja be.

„Már a gyakorló napon éreztem, hogy bennem van egy jó score lehetősége. De - mint tudjuk - a versenynap egészen más. Nagyon boldog vagyok az eredményemmel (-4), ez volt a Pannónián az első bogey-mentes köröm (a 2018-as Golfünnepen már játszott -5-öt, de akkor bogey is becsúszott, szerk.!). 17 regulárt ütöttem, ráadásul a 18-ason 1 centin múlt a birdie-m, de ez egyáltalán nem számít.


(képek: Tátrai Béla)


Örülök, hogy a Gergővel való közös munka és a sok-sok edzés az elmúlt három hétben meghozta gyümölcsét! A fligthon belül is remek volt a hangulat, igyekszem elkapni a szlovén srácot (Vid Joze Potocar), aki ma -5-öt ütött. Elsődleges célom a magyar bajnoki cím és ha emellé még egy nyílt dobogó is összejön, akkor nagyon boldog leszek.”



banner ugynoksegi v2 260px

Keresés