Bajnokok egymást közt a második helyen!



Urbán László beelőzte a nagyokat

Az első csoportok befejezték első körüket, mi pedig megszólaltattuk dr. Horváth Pétert (2017-es bajnok) és Baldauf Lacit (2016-os mid-amatőr bajnok), akik Horváth Joe-val (címvédő) egy flightban mindhárman 77-tet ütöttek, így pillanatnyilag a második helyen állnak Urbán László mögött.
 
Dr. Horváth Péter

„Sajnos nagyon rosszul aludtam az autópálya közelsége miatt, de szerencsére ez a játékomon cseppet sem látszódott. Az első kilenc teljesen rendben volt, ám a vége a chip ütések miatt nem úgy sikerült, ahogy szerettem volna. Benne volt egy +3-as eredmény is, de a +7-tel sem vagyok elégedetlen, hiszen remekül éreztem ma magam, egy nagyszerű flightban. Holnap folytatjuk, remélem valamivel későbbi tee time-ot kapunk!”

Baldauf László

„Nagyon jól indult! Birdie-vel kezdtem, és egészen a 8-asig tudtam tartani a 0-át, ott becsúszott egy dupla, így +2-vel fordultam. Sajnos a hátsó kilencen ismét egy par 3-as fogott ki rajtam, úgy látszik ma nem hoztak szerencsét. Mindezek ellenére elégedett vagyok, ahogy Peti barátom is mondta, jó volt a flight és a hangulat. Holnap új nap és reméljük a pályát is sikerül legyőznünk!”


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés