Elérkezett az idő: Kezdődik European Tour selejtező!



A kiegyensúlyozottság a kulcs!

Magyar szempontból nagyon fontos napok következnek, ugyanis Palanszki Benjamin és Lugosi Tamás duója ma kezdi meg szereplését a European Tour ausztriai selejtezőjén (GolfClub Schloss Ebreichsdorf). Tét a Stage II-be jutás, ehhez viszont nem elég CUT-olni, a legjobb 25-be (+ együttállás) kell beverekedniük magukat. Hajrá magyarok!



Az olimpiai keret két férfi tagjának nincs könnyű dolga. Az elmúlt években többször is közel álltak, hogy bejussanak a következő selejtezőkörbe, ám egy-két ütéssel lemaradtak. Reméljük, most sikerül áttörniük a határt. Ehhez azonban kiegyensúlyozott játékra lesz szükség.

Lugosi Tamás pozitívan tekint az előtte álló napokra.

„Már harmadszorra vágok neki ezen a pályán a selejtezőnek, így kész tervvel érkeztem. Kulcsfontosságú lesz a stratégia, a megfelelő ütőválasztás. Sokat gyakoroltam a rövidjátékomat, ami a score-t hozza, emellett a pontos kezdőütés is nagy jelentőséggel bír a szűk, kanyargós erdős szakaszok miatt.

Higgadt, kiegyensúlyozott játékra lesz szükség. Remélem, minden adott, hogy egy jó versenyt teljesítsek! Bizakodó vagyok!"

TEE TIME:
Palanszki Benjamin 9:02
Lugosi Tamás 12:22



banner ugynoksegi v2 260px

Keresés