Tovább erősödik a máriavölgyi különítmény




Szépen zárná a nemzetközi szezont Böndicz Gergő

A Pannónia Junior Akadémia 8 játékost delegál a pénteken kezdődő Nyílt Horvát Junior Bajnokságra – számolt be lapunknak Böndicz Gergő, az Akadémia vezetője, aki hozzátette, hogy három új tag is megtalálható az utazó keretben.


„Berkenyei Daniella, Sárközi Ricsi és Vu Peti kérelme is pozitív elbírálást kapott részünkről, így egyfajta megelőlegezett bizalomként már a hétvégi WAGR minősítésű versenyen is a PJA színeiben indulhatnak. Ez lesz egyébként az utolsó nemzetközi megmérettetésünk a szezonban, bízunk benne, hogy mindenki tudása legjavát nyújtja. Az újakat pedig üdvözöljük a csapatban!

A lányoknál Berkenyei Daniella és Földházi-Nagy Zsófia, míg a fiúknál Benke Ákos, ifj. Sárközi Richárd, Károly Ádám, Somogyi Bence, Vu Péter és Závaczki Bálint képviseli az Akadémiát. Elütőhöz áll még a versenyen egyébként Bertényi Bence, aki apukája távollétében velünk utazik.' 

Az előző években szép eredményeket értünk el Horvátországban. Remélem ez a hagyomány folytatódik" - zárta nyilatkozatát Böndicz Gergő.


A nevezési listán még Kötél Bence neve is szerepel, így összesen 10 fiatalunkért szoríthatunk!


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés