Dákó Szabolcs nyerte az álomutazást



Abszolút telt ház az Emirates döntőjében
 
A Bakony szívében szombaton véget ért a méltán híres légitársaság négy versenyből álló versenysorozata. A kategóriák győztesei mellett arra is fényderült, hogy ki nyeri a 2 főre szóló 4 éjszakás dubai álomutazást.

A szombat egyik kiemelkedő eseménye a Forest Hills Golf Clubhoz kötődött. A minőségi szórakozás garantált volt, ugyanis ahogy megszokhattuk, a Forest Hills és az Emirates légitársaság garantálták a sikert.


A telt házas versenyen nagyszerű hangulat uralkodott és a magas részvétel ellenére sem volt fennakadás. Ráadásul az időjárás is kegyeibe fogadta a résztvevőket, elvétve szitált az eső néha, sőt még a nap is tiszteletet tette.


A versenyt nagyszerű játékkal Sátori Ferenc nyerte, így ő emelhette magasba az abszolút győztesnek járó kupát. Ám a legboldogabbnak és legszerencsésebbnek Dákó Szabolcs mondhatta magát, ugyanis a sorsolás útján Ő nyerte főnyereményt, a dubai golfutazást.



A szokásokhoz híven a bruttó első mellett nettóban is díjazták a legjobbakat. A nőknél Movik Gabriella, Turkovics Ilona, dr. Hegel Zsuzsa végzett az első három helyen, míg a férfiaknál Csizmadia Ákos, dr. Bálint Lehel, Sebők Imre lett a sorrend. A szenioroknál pedig Duska Sándor végzett az élen, az újdonsült klubbajnokot, Andrejszki Tibort és Kobale Waltert megelőzve.

A főverseny mellett természetesen most sem maradhattak el a megszokott kiegészítő játékok: a Longest Drive-ot Darabos Márta Ilona és Csizmadia Ákos nyerte, míg legközelebb a zászlóhoz Movik Gabriella ütött.


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés