A happy end elmaradt



Valaminek a vége, mindig valami újnak a kezdete

Rózsa Csicsi sajnos ismét a CUT-ban ragadt. Ezúttal a Symetra Tour évadzáró (Daytona Beach, Fl) tornáján maradt le a hétvégi döntőről. A magyar golfozó gyakorlatilag már az első körben megpecsételte továbbjutási esélyeit (+4), így hiába javított a következő körben, ez is kevésnek bizonyult a döntőbe jutáshoz. Bár a „happy end” elmaradt, a csattanó még hátra van.


Az utolsó forduló EREDMÉNYEI ITT!


A mentőövet az októberben kezdődő LPGA selejtezők adhatják meg Csicsinek. Jó szereplése esetén, teljesen más megvilágításba kerülhet az idei szezonja, legalábbis annak második fele, amely nem volt túl rózsás.

Bár ebben az időszakban is akadtak fellángolások, az igazi áttörés nem érkezett meg. Ennek okán Csilla a 2019-es Symetra Tour kereseti listáján (3. éve ebben a sorozatban) az 56. helyen zárt, 18. 515 dollárt gyűjtve.

Bár az idénye koránt sem így indult. Ki ne emlékezne Rózsa Csicsi óriási történelmi tettére, amikor borsot törve a Woods család orra alá (Tiger Woods unokahúgát, Cheyenne Woodsot taszította le a bejutó helyről), vívta ki az indulási jogot a 1,5 millió dollár összdíjazású LPGA tornára (Bank of Hope Founders Cup). És ennek a sorozatnak a selejtezői startolnak el hamarosan. Hajrá Csicsi!


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés