Magyar csapatok szereztek világbajnoki címet



Akrobatikus rock'n'roll

Prágában rendezték meg az Akrobatikus rock'n'roll Női Formációs világbajnokságot és a Lány Formációs világbajnokságot, amelyeken magyar siker született és egy-egy ezüst és bronzérmet is begyűjtöttek az indulók – írja a Tánchírek.info.

Az Akrobatikus Rock'n'roll Női Formációs világbajnokság 32 fős mezőnyében négy magyar csapat indult. Két magyar formáció bejutott a döntőbe, a múlt héten Európa-bajnoki címet szerző The Szupergirls pedig most sem talált legyőzőre, így világbajnoki címet szereztek a szintén magyar csapat, a Sol Invictus előtt.

A lap azt írja, az Xpress éppen lemaradt a fináléról, az elődöntőben a 8. helyen végeztek, míg a Ladies a 11. helyen zárt.

Az Akrobatikus Rock'n'roll Lányformációs világbajnokság 28 fős mehőnyében is négy magyar csapat vett részt és a felnőttekhez hasonlóan két csapat döntős, míg kettő pedig elődöntős volt. A Party Team világbajnoki aranyérmet szerzett, a Chirio pedig bronzérmes lett. Az elődöntőben az In Style adöntőről éppen lemaradva a 8., a Jackpot pedig a 12. helyen végzett.

hvg.hu


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés