Egyetlen ütéssel nyert autót a magyar golfozó



Magyar vitte el a show-t

Véget ért Stuttgartban a 30. jubileumát ünneplő MercedesTrophy World Final, a világ legnagyobb meghívásos golfversenyének döntője. Az egyetlen magyar induló, Fekete Márk, a versenysorozat döntőinek történetében először Hole in One-t ütött (október 4.), amellyel az ezért járó Mercedes-Benz CLA Shooting Brake személyautót nyerte meg – számolt be többek között a Magyar Golf Szövetség is.




A versenyen az argentin csapat győzedelmeskedett, a Nemzetek Kupáját (Nations Cup) a Mercedes-Benz márkanagykövete, Bernhard Langer adta át a győzteseknek.

Fekete Márk egyedüli magyar indulóként, a Central&Eastern Europe csapat tagjaként jutott be a Mercedes-Benz által szervezett 30. jubileumát ünneplő MercedesTrophy World Final versenybe. Márk igazi győztesként írta be magát a versenysorozat történetébe, hiszen a döntők 30 éve alatt elsőként vihette haza a hole-in-one díját, ami ebben az évben egy új Mercedes-Benz CLA Shooting Brake volt. Ez a modell kizárólag a Mercedes-Benz kecskeméti gyárában készül, így a magyar golfjátékos révén végül visszakerül Magyarországra. A szerencsés ütésre a döntőnek helyt adó Stuttgarter Golfclub Solitude 10., 191 yardos (közel 175 méteres) szakaszán került sor.

A MercedesTrophy idei szezonjában 60 ország közel 60 000 versenyzője vett részt. A Stuttgartban megrendezett háromnapos döntő végén az argentin csapat végzett az élen, megelőzve Észak-Ázsia és Kanada csapatát. A Nemzetek Kupáját (Nations Cup) a Mercedes-Benz márkanagykövete, a német golflegenda Bernhard Langer adta át a győzteseknek. A sportszerűségért és a kiemelkedően barátságos viselkedésért járó Team Spirit díjat a dán csapat kapta.

(Forrás: MGSZ, kép: Mercedes-Benz Hungária Kft.)


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés