Bajnokság, és ami mögötte van




Szeniorok a jövő útján

Klézli Ferenc, golfos doktorunk versenyigazgatóként debütált a XXX. Szenior Bajnokságon, aminek a szervezését, előkészítését és lebonyolítását valódi kihívásként élte meg. Mint mondta, minden fáradságot megért az, amit a résztvevők tekintetében látott megvillanni. Egyszerre volt örömteli, félelmetes és zavarba ejtő.

A történet még 2018. augusztusában kezdődött, mivel tudta, hogy nem lehet egy közel 100 golfozót megmozgató nemzetközi versenyt néhány hét alatt megrendezni szponzorostól, felvezető kommunikációstól.

„Egy verseny szervezése során nem az a fontos, hogy a szervezőknek, a lebonyolítóknak minél egyszerűbb legyen. Egyetlenegy vezérelv van, hogy a játékosoknak, a versenyzőknek semmi másra ne kelljen figyelni csak a pályára, a labdára és saját magukra.

Igyekeztem mindent előkészíteni, hogy az első belépéstől a gálavacsorán keresztül a díjkiosztóig minden gördülékenyen menjen.”


Ha kíváncsi a teljes cikkre, akkor semmi esetre se hagyja ki a Hungarian Golf Magazin Kincses Kalendáriumának idei számát!

(Főkép: Yulia Stepanova)


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés