Lily éhesebb a sikerre, mint valaha




Egy év távolmaradás után újra játszana

A golfról álmodik Hahn Árpád tanítványa, Boross Lily. Mint mondta, 2019-ben önkéntes száműzetésbe vonult a sportágtól, hogy új impulzusokat kapjon és ismét motivált legyen. Terve bevált, hiszen most éhesebb a golfra, mint valaha.




Látva a kortársait és a hölgyek nagyszerű itthoni teljesítményét, ösztönzi, hogy ő is hasonló sikereket érjen el. Persze tudja ezért tennie is kell. A modellként dolgozó pécsi születésű Lily elsődleges feladata a tömegnövelés és a konditermi edzések, hogy távolságai minél nagyobbak legyenek és fel tudja venni a versenyt vetélytársaival. Vele beszélgettünk.

HG Régen hallottunk rólad. Már egy éve nem láttunk a pályán. Merre jártál?

BL
Adódott egy olyan lehetőség, amit nem hagyhattam ki, de közben rájöttem, hogy a golf hiányzik a mindennapjaimból. Igazi harcos amazon vagyok, aki küzd az álmaiért és télen eldöntöttem visszatérek a golfpályára. A kapcsolatom a golffal nem újkeletű. Még kislányként kezdtem szüleim hatására, ami „szerelem volt első ütésre”. Azóta jó barátom és mentorom, Hahn Árpi terelget.


HG Hogy teltek az ünnepek, hogy telik az uborkaszezon?

BL
A családdal töltöttem az ünnepeket. Karácsony óta az erőnlétemen van a fókusz, az uborkaszezon végére formába szeretném hozni magam. Rengeteg energiát fektetek az alapozásra, hogy felvegyem a kesztyűt a csajokkal. Konditerembe járok, úszok, futok. Célom, hogy egészséges szálkásítás mellett megerősödjek, hogy még nagyobb erővel üthessem meg a labdát.

Izgatottan várom a 2020-as szezont, hogy bizonyíthassak magamnak. Jó lesz újra a pályán lenni, motivált vagyok az idényt illetően. Reméljük a legjobbakat!




Golfozó hölgyeink a legszebbek! – mondhatjuk kicsit elfogultan. Boross Lilivel nemrég egy exkluzív fotósorozat készült a PANAMYPHOTO jóvoltából. Mutatunk néhányat a gyönyörű képek közül!:)



banner ugynoksegi v2 260px

Keresés