Golfos doktorunk aktív 2020 elé néz



Klézli Feri céljai

- A tavalyi szezon vége felé jártunk és első versenyigazgatói megbízatásod eredménye egy igen jól szervezett verseny lett. Mikor kezded az ideit?

- Már elkezdődött, és mint ismeretes a XXXI. Bajnoksághoz a Balaton Golf Club biztosítja a helyszínt. Február elején Tringer Lacival el is kezdődött a felkészülés, mely igen konstruktívan zajlott. A minimum szint természetesen a tavalyi bajnokság, de ez nem elég. Van jó pár dolog, amiben szeretnék fejlődést elérni, mint pl. a regisztráció egyszerűsítése, az indulócsomagok átalakítása a mai igényekhez, de gondolkodunk kiegészítő programokon is.

Egyébként már érdeklődnek a tavalyi külföldi vendégek, hogy idén hol és mikor lesz a bajnokság. Hamarosan megjelenünk az infócsomaggal, mely további részleteket is tartalmazni fog.

- Szorosan kapcsolódik ehhez, hogy a Senior Társaság egyik igen aktív tagjaként is igyekszel tenni a golf fejlődéséért.

- Nagyon szeretem az elnökségi tevékenységet, mert ez egy másik oldala e sportnak. A mostani elnökség ideje alatt ismét növekedett a tagságunk, több versenyt rendezünk, melyek lassan hagyományokat is teremtenek. Jó érzés ránézni a versenynaptárra, hogy amit 3 éve kitaláltunk, az ma már szerves része az éves programnak. Gondolok itt például a Szenior csapatbajnokságra, a match play bajnokságra. Idén tovább szeretnénk bővíteni a tagságunkat, és egyben megmozdítani őket. Miért is? Mert még mindig sokan vannak, akik csak egy-egy pályán játszanak, versenyeznek. Szeretném, ha minél többen megfordulnának más pályákon is növelve tapasztalatukat, na és persze kapcsolataikat.

- Eddig szinte csak szakmai dolgokról beszélgettünk. Milyen más terveid vannak?

- Elnökségi tag vagyok, főszervezője a bajnokságnak, és most belevágok, hogy golf bírói végzettségem is legyen. Nagyon várom már a tavaszi kurzust, mert ez megint más szemszögből hozza közelebb hozzám a golfot. (nevetve) Lehet még ennél közelebb?

- Azért lesz időd játékra is?

- Tudod, amit az ember január 1-én csinál, az meghatározó lesz az egész évben. Nos, én január 1-én Belekben a Kaya Palazzo pályáján játszottam, ahol meg is fogadtam, hogy 20 alá szeretném vinni az EHCP-t. Csak hát ugye az is igaz, hogy aki sokat dolgozik, annak bizony szép nagy a HCP számértéke. De sebaj, a játék élvezete a lényeg, hogy amikor kint vagyok a pályán nem létezik más, csak én, a pálya és a labda. Na meg persze a sok kedves golfozótársunk, akikért igyekszem minél többet tenni.


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés