Pontgazdag rajt a tengerentúlon

 

 

Az év első, FIFG 500-as besorolású versenyén két magyar is érdekelt volt, és mindketten remekeltek. Podusil György szétrúgást nyerve lett második a férfi, Tajtyi Róbert pedig negyedik a szenior kategóriában.

Viharos szél nehezítette a Nevada Five Hundred elnevezésű, egyesült államokbeli FIFG 500-as besorolású, rangos versenyt a hétvégén, aminek következtében csak a hölgyek tudták a második tizennyolc szakaszt is végigjátszani. A férfiak tizenhárom, a szeniorok tizenöt lyukig jutottak a zárónapon, az időbeli csúszás miatt rájuk is sötétedett és a szétrúgásokat is villanyfényben bonyolították.

A férfiak mezőnyében rajthoz álló Podusil György (BFGT, fenti képen) a győztes amerikai, Jordan Godfrey mögött holtversenyben végzett a második helyen az argentin Gonzalo Novosaddal. A “tizenegyesrúgásoknál” Podusil kettőt is értékesített, míg a dél-amerikai csak egyet, így a BFGT játékosa másodikként zárta az amerikai túrát.

Tajtyi Róbert (FTC) is közel volt a dobogóhoz, csupán két rúgással maradt el a harmadik helytől és lett negyedik a szenior mezőnyben.

EREDMÉNYEK


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés