Fesztivál a nappaliban

Hangerőt fel! - elindult a  Maradj otthon! kampány

Rúzsa Magdi Most élsz! című  Máté Péter adoptációjával vette kezdetét szombat délután a virtuális eseménysorozat. A zenei programokon kizárólag a Facebook-on keresztül lehet részt venni, ezzel is ösztönözve a rajongókat, zenekedvelőket az otthonmaradásra.

 A kezdeményezés elindítója, Lobenwein Norbert közleményében kifejezte, „kötelességünknek érezzük, hogy a klubok, fesztiválok milliós létszámú közönségét - fiatalokat és idősebbeket - ráébresszük arra, hogy ezekben a nehéz hetekben-hónapokban be kell tartaniuk a szabályokat és otthon kell maradniuk” . A kampányhoz 50-nél is több szervezet - fesztivál, illetve klub – csatlakozott, közösen támogatva mindannyiunk célját, a COVID-19 terjedésének megfékezését.

A hazai zenei élet krémjének nem mindennapi előadásait a Maradj otthon! fesztivál FB oldalán lehet figyelemmel kísérni . Ákos szombati karantén-koncertje után Járai Márk például vasárnap este otthonából élőben nyűgözte le a rajongóit.  Mindemellett több neves művész saját oldalán tippekkel is buzdítja rajongóit, hogy ők se hagyják el otthonukat, hiszen a négy fal között is van lehetőség a szórakozásra.   


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés