AUTOMATA ÜZEMMÓDBAN

KEDVES GOLFOZÓK, a Highlanden működő integrált informatikai-ügyfélmenedzsment rendszer segítségével "automata üzemmódban" működünk, ezzel kapcsolatban néhány fontos pontra hívjuk fel a figyelmeteket.

A golfpálya és a driving range változatlanul üzemel, a klubház egészségbiztonsági okokból további intézkedésig nem fogad vendégeket.

Az első és legfontosabb kérésünk, hogy továbbra is tartsátok be a korábbi években kialakított szabályrendszert, mert szerencsére most is nagy számban érkeztek a golfpályára, és a szabályok betartása nélkül senki nem tudja élvezni a játékot.

Minden esetben foglaljatok előzetesen tee time időpontot, tartsátok be az indulási időpontokat és követési távolságot, helyezzétek vissza a pályán kiütött fűdarabokat (divot), használjátok a greenen a becsapódott labda javítására szolgáló pitch villát, gereblyézzétek el a homokbunkerben a lábnyomokat, stb.

Online módon bármikor tudtok szolgáltatásokat vásárolni, ebben távmunkában, otthonról dolgozó recepciós munkatársaink segítenek nektek:

telefon: +36 70 932 55 39
e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.,this)" style="text-shadow: none !important; box-shadow: none !important; border-radius: 0px !important; color: rgb(42, 93, 176); outline: none; text-decoration: none;">Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Mivel a golfpálya és a driving range szabadtéri jellegénél fogva relatíve csekély egészségügyi kockázatot jelent, ezért a honlapon látható, szokásos nyitva tartási időben a Highland ügyfélkártyára feltöltött alábbi szolgáltatások továbbra is igénybe vehetők:

  • 9 szakaszos golfpálya
  • 3 szakaszos PAR3 golfpálya
  • gyakorlóterületek (putting, chipping, pitching greenek)
  • driving range, gyakorlólabda-automata

Az érvényes ügyfélkártyával tehát át lehet haladni a sorompón és lehet range labdát kivenni az automatából – személyes kapcsolatra nincs szükség.

Greenkeeper munkatársaink folyamatosan dolgoznak a pálya karbantartásán, a starter/marshall kolléga ellenőrzi a játékosokat, gondoskodik a range labda utánpótlásáról.

Tee time foglalás telefonon a recepciós munkatársak segítségével vagy megújult online felületünkön: Chronogolf

Ha valaki szeretne bármilyen jogosultságot feltölteni a Highland ügyfélkártyára (gyakorlólabda, napi green fee, éves klubtagság stb.), akkor az alábbi bankszámlaszámra kérjük átutalni az összeget, és recepciós munkatársaink azonnal jóváírják a kártyán a jogosultságokat:

Budapest Highland Golf Club Kft.
MKB 10300002-20247638-00003285
megjegyzés: .............. (szolgáltatás megnevezése)

Szolgáltatások listája: Árak

A klubház nem fogad vendégeket, az alábbi szolgáltatások nem vehetők igénybe:

  • recepció
  • shop
  • étterem
  • mosdó
  • golfütő bérlés
  • golfautó bérlés

A gyakorlólabda kosarakat és a trolley nyeleket folyamatosan fertőtlenítjük, ezen túlmenően kérjük, hogy ezeket az eszközöket minden esetben kesztyűs kézzel fogjátok meg.

Reméljük, a világszerte bevezetett szigorú intézkedések hamarosan véget érnek, és ezt követően minden visszaáll a normál működési módra.

Vigyázzatok magatokra és egymásra, a Highland dolgozói már nagyon várják, hogy a megszokott, teljes körű szolgáltatásokat tudják biztosítani nektek.

Üdvözlettel:
Budapest Highland Golf Club
Klub, nem csak pálya.


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés