Tengernyi öröm a Magyar Tengernél

A Morzsa és a szél

A „Platensee” nem csak a német turistákat vonzza, rengeteg művésznek adott ihletet időről-időre. Hogy csak pár nevet említsünk: Egry József és Szinyei Merse Pál meghatározó témáját képezte a balatoni táj. Festői szépsége mellett sportolási lehetőségei sem elhanyagolhatóak, mint a tóátúszás, vagy a parton rendezett, egyéb sportesemények. Természetesen számunkra most is a golf került a figyelem középpontjába, hiszen a vírushelyzet után, végre lehetőség nyílt egy remek Single Stableford játékra!

A Balatonudvariban tartott verseny nem csak a kényszer-szünet okán lehetett hívogató a játékosoknak, mivel egyben a handicap faragására is alkalmuk nyílt. Hogy ez kinek mennyire sikerült? Nos, erről beszéljenek a számok, melyeket ITT lehet megtekinteni!

A pálya állapota mindenesetre művészi szavakkal illethető. Lényegesen játékosbarátabb, „borosta-mentesre nyírt”megjelenéssel várta a résztvevőket. Szemet gyönyörködtető formája már önmagában garantálta, hogy mindenki jól érezhesse magát. Egyetlen zavaró körülményként az időjárás közbenjárását említhetjük meg. A szél mindig képes megtréfálni és bosszúságot okozni a játékosoknak. Ettől eltekintve remekhangulatban zajlott a megmérettetés.

Utóiratként: a Morzsa Bisztró ismét kitett magáért, így a győzteseken kívül nekik is szívből gratulálunk a kiváló teljesítményhez!


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés