Pünkösd a Dunakanyarnál

Kisoroszi nagy napja

Május 30-án, szombat reggel 9-kor állhattak rajthoz a versenyzők, ekkor vette kezdetét a Dunakanyar Kupa. A magyar Old Course-ként is aposztrofálható pálya minden eddiginél kitűnőbb formának örvendhetett az évadnyitó mérkőzésen, ahogy ifj. Sárközi Richárd is, aki a verseny bruttó nyertese lett. Ricsit egyelőre hagyjuk ünnepelni, kipihenni a fáradságokat, így most inkább a pályát „interjúvoltuk meg”.

 

 

 

 „Mindenki szerint jól áll nekem az öregedés”… „Szerencsémre a játékosokat zavaró fáimat eltüntették a klubvezetők gondos kezei, így idén mindenkinek jobban tetszettem. Már első ütésre érzékelhették a résztvevők, hogy milyen szép, sima arcom van. Koromhoz képest is elismerésre méltó lehet. - Mellesleg ezt már többen meg is jegyezték idén! -  Hiába, olyan vagyok, mint a szép hölgyek vagy a jó borok: érettebben élvezhetőbbnek találnak engem is.” 

„Az ápolt küllememhez a rendszeres „kozmetikai” kezelés is hozzájárult, Nagy István és a MGC csapata kétnaponta nyírta a füvemet, hogy bársonyos tapintásával kápráztathassam el a közönséget. Ezúton is köszönném nekik! Ténylegesen tündöklő napom volt, hála az ő odaadó munkájuknak!”

Az eredményekért keressék fel a PC Caddie oldalát.   

Fénykép: Magyar Golf Club Kisoroszi Facebook oldala 

 


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés