2020 színe a klasszikus kék

Nagy Zsófival beszélgettünk

 

A Magyar Golf Club igazgatónője mesélt nekünk a tavalyi évéről, az idei terveiről és a várható golf divatról is.

 

 

 

 

 

HG: Mit vársz az idei golf szezontól? Milyen tervekkel indulsz neki?

Az eddig tapasztaltak alapján egy nagyon ígéretes szezonnak nézünk elébe. A mindenkori házi versenyeinket természetesen a kialakult helyzet mellett is megtartjuk a megfelelő egészségügyi előírások keretei között. Mindemellett a Magyar Golf Club recepcióján 3 új hölgy található, akiknek a legjobb tudásom szerint adom át az információkat, hogy minél gyorsabban beletanuljanak a golf rejtelmeibe. Úgyhogy összességében az idei évtől főként azt várom, hogy az új lányaimat önállóvá tegyem és legalább annyira vagy még jobban értsenek a golfhoz és a PC Caddie-hez, mint én.

Ezen felül fontos megemlítenem, hogy hamarosan elkészülnek a hozzánk tartozó apartmanok Kisorosziban, így annak a megfelelő hirdetése és telítése is izgalmas projekt lesz.

 

HG: Hogy értékeled a tavalyi évedet?

A tavalyi évem nagyon sűrű volt, de azt hiszem az idei még azon is túltesz. Tavaly volt szerencsém a Glamour magazin Nagykövetének lenni, ami egy rendkívül izgalmas projekt volt és a sűrű időbeosztásból fakadóan sajnos több célomat sem sikerült megvalósítani. Összességében egy lendületes, de a tervezettnél kevésbé eredményes évet tudhatok a hátam mögött.

 

HG: Mit gondolsz mi lesz az idei divat a golfban?

Megmondom őszintén, hogy sok újdonságot nem láttam a golf divat fejlődésében. Ahogy tavaly, úgy idén is érdemes gyönyörű színeket és apró mintás ruhákat hordani. Hölgyek körében az orgonalila, a rózsaszín és a pöttyös minta abszolút trendi. Mindemellett 2020 színe nem más mint a klasszikus kék, ami egy gyönyörű, jól kombinálható és univerzális szín.


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés