World Class Golf

Nyitány, ahogy a címhez méltó

Sűrű lesz a hétvégi program Zalacsányban. A tündöklő, kifogástalan formában lévő pályára feltétlen megéri ellátogatni, már azért is, mert a Zala Springs Golf Resort immár a World Class Golf tagja. Ezúttal nem az elismerésről, inkább a szezonnyitó hétvége részleteiről beszélgettünk Gschwendtner Sonja igazgatónővel.  

 

Kezdjük a ráhangolódással…

„Nálunk tényleg a hölgyeké az elsőbbség. Pénteken tartjuk a Ladies Day-t, amire szertettel várjuk mindenki jelentkezését.  A kezdeményezés tavaly indult el, mivel sportág tekintetében általában a férfiak kapják a főszerepet, ugyanakkor egyre több nő is kedvet kapott a játékhoz. Számukra eddig kevesebb társasági lehetőséget jelentett a golf. Nálunk, a klubban és a hotelben sokan dolgozunk együtt, lányok, asszonyok, így könnyen megfogalmazódott a női közösségépítés gondolata. ” - mondja-  „ A háziasszony szerepkörét már a kezdetektől Turkovics Ilona vállalta magára, a bajnok hölgyek pedig rengeteget segítenek, mind a kezdő játékosok, mind a junior korosztály fejlődésében, támogatásában.”

 

A női összetartás jegyében létrejött program menetébe is betekintést kaptunk Sonjától:

„Délután 3-kor jövünk össze a klubházban egy welcome drink és egy kis beszélgetés erejére, hogy utána nagyjából 20-30 perccel később a driving range-en, edző segítségével tartsunk egy kis bemelegítést. A felkészülés után kezdődhet a játék 9 lyukon, majd záróakkordként a séf által összeállított vacsora várja a résztvevőket.”

 

Szombaton indul a mandula!

A hölgyek után, másnap, már az urak is ütőt ragadhatnak.  Mint arról már beszámoltunk, június 6-án állhatnak az elütőkhöz a Race to Zala Springs versenysorozat első „állomásán” az érdeklődők. Az eseménysorozat 5 fordulóból áll, az utolsón kisorsolásra kerül egy kategóriánkénti éves klubtagság. Mindemellett az összes megmérettetés tartogat értékes tombola nyereményeket a játékosok számára - az értékes díjakon felül-, sorsjegyet pedig minden induló kap.

Nevezni még lehet, és érdemes is - a díjakon túl a menü már önmagában megnyerő. Hogy csak két részletet említsünk, a mákos palacsinta és a curry-s batáta krémleves igazán vonzónak hat ízlelőbimbóink számára, ahogy a többi fogás is - ezeket egyelőre nem áruljuk el.


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés