A profi szemével

Tóbiás Zsolt 5 csillagos értékelést adott

Pünkösdkor, a versenyeken túl, már a következő megmérettetésre fókuszált Tóbiás Zsolt és juniorjai. Ebből az alkalomból látogattak Hencsére, ahol felkészítő edzést tartott a pro az ifjú tehetségeknek.

 

„Fülöp Gergő, Novák Botond, Behán Attila és Kuzma Andris tartottak velem a Zselicségbe. Ketten közülük most először jártak a pályán, így Gergőnek és Botondnak teljes mértékben az újdonság erejével hatott.” - mondta - „A rangen tartottam edzést, először a magas és lapos chipeket, utána a hosszúütéseket, swingeket gyakorolták a fiúk, persze, végezetül a puttolás sem maradt ki.”

 

„Döbbenetesen jó formában van a pálya, nagyon szép, ápolt küllemű idén. A greenek hihetetlenül gyorssá váltak, szerintem itt a legjobbak egész Magyarországon. A fairwayek és a roughok is gyönyörűen karban vannak tartva, az erdőt pedig kitisztították, valódi élmény itt játszani.”

 

Zsolt néhány jótanácsot is adott azoknak, akik nem jártak mostanában Hencsén:

„A greenek kezelésére érdemes odafigyelni, mert még azoknak is okozhat meglepetést, akik a korábbi években rendszeresen játszottak ezen a pályán. A másik fontos dolog, hogy érdemes több labdával érkezni, mert ha nem sikerül a fairwayen tartani, akkor koránt sem biztos, hogy könnyű lesz megtalálni. A fákon elpattannak az eltévedt labdák, onnantól kezdve pedig ember legyen a talpán, aki megmondja, merre kell keresni.”


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés