Legördültek a függönyök?

Újabb botrány a színfalak mögött

Eszenyi Enikő végül visszavonta a Vígszínház igazgatói posztjára benyújtott pályázatát, mivel több, egykori kollégája bírálta vezetői képességeit, munkatársaival való bánásmódját. Most az Operettszínház „kulisszatitkai” látnak napvilágot.

Kriza Zsigmond hivatalosan munkájának érdemi elismerése mellett távozott ügyvezető igazgatói megbízatásából, azonban a függöny mögött mást suttognak egykori munkatársai.

Már az új főigazgató Kiss-B. Attila megválasztása sem aratott egyöntetű sikert a művészek körében, az általa preferált, „duális vezetés” elképzelése ennél is kevésbé nyerte el a társulat tetszését. Kriza Zsigmond nem örvendett túlzott népszerűségnek munkatársai körében, nőkkel szembeni magatartása pedig szintén nem a gentleman szóval illetendő - amennyiben a kollégák állításai tükrözik a valóságot.

Hogy mi lehet az igazság?  - Ezt ítélje meg mindenki saját belátása szerint, mi nem szeretnénk ráhúzni a vizes lepedőt senkire! A tényeknél maradva: a színház látogatottsága valóban csökkent Kiss- B. kinevezése óta, ahogy a fluktuáció viszont megnőtt. Több munkatárs intett búcsút az Operettnek a „duális vezetés” időszakában, mint korábban.  A főigazgató elképzelései látszólag nem hoztak túl sok babért a színház konyhájára, ami remélhetőleg további botrányoktól mentesen fog változni egy új ügyvezető segítségével.


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés