Ütő helyett lábbal?

Irány Lakitelek!

Magyarország egyik legkiválóbb greenkeepere a golfpályákon felül több más sportlétseítmény gyönyörű megjelenéséhez járult és járul hozzá szaktudásával. Laczkó Zoltánnal ezúttal a footgolfról, valamint a Nimród Szabadidő és Táj Parkról beszélgettünk, melynek kialakításában szakmai segítséget nyújtott.

 

„Nem is olyan régen, április 30-án adtam vissza itteni megbízásomat, de a kivitelezés részleteivel most nem untatnék senkit, a lényeg a végeredmény.” - mondja - „Lakitelek négy és fél hektáros területe, mint egy apró, ékszeres dobozka, hívogatja a footgolf kedvelőit és a levegőzni vágyókat. A táj festői szépsége már önmagában magával ragadó, így akit a sportág kevésbé lelkesít, azoknak is ajánlanám, egy kellemes, vasárnap délutáni sétára. Az utak vonalvezetése és a flóra változatossága egyedülálló bájt kölcsönöz a parknak.”

 

A pálya vonala mentén kanyarodott át beszélgetésünk témája a sport irányába. Zoltán otthonosan mozog a foci- és a golfpályákon is, így a két sportág keverékéről alkotott véleménye határozottan érdekelt minket.

 

„A footgolf számomra nagyon szimpatikus sport. Általában a focisták szokták ezt a sportot választani, de kellemes alternatíva mindazok számára, akik a golfban még nem érzik magukat elég járatosnak. Igazán szórakoztató, különösen, ha nem vesszük túl komolyan, hobbi szinten szeretnénk csak játszani.  Lakitelek 18 szakaszból álló pályája pedig remek helyszín kezdő és haladó footgolfozóknak egyaránt.”


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés