Véget ért az első nyári gyerektábor

 

Mi újság a Golfiestával?

 

Csikós Gábor vezetésével a Golfiesta SE belevetette magát a nyárba. Elindultak a minden évben nagy várakozásnak örvendő nyári gyerektáborok, júliusban pedig jön a Golfiesta első versenysorozata, értékes díjazással. Nézzünk is körbe, hogy zajlik az élet a Sportegyesület háza táján.

 

Június 22-én elstartolt az első 5 napos Junior Tábor a Continental CityGolf Clubban

Ahogy Gáboréktól megtudtuk, az idei tábor fantasztikus hangulatban telt maximális létszám mellett. A gyerekeken megérződött a koronavírus miatt elhalasztott 3 hetes tenerifei edzőtábor hiánya.

A közösen eltöltött 5 nap egyik deklarált célja éppen ezért a motiváció visszanyerés volt, amit a napi edzések és pályajáték mellett az utolsó napon megrendezett háziverseny megszervezésével igyekeztek elérni. A beszámolók alapján a táborozók kiválóan teljesítették a gyerekversenyt a nagy hőségben!

 A Csikós Gábor, Mujahid Tamás, valamint Pintér Adrienn fémjelezte csapat Facebook bejegyzésben is gratulált mindenkinek, és sok szeretettel várják a táborozókat a következő július 13-ai indulásra!

 

 

JUNIOR TÁBOR RÉSZLETEK!

 

A Golfiesta SE a felnőttek terén is tartogatott számunkra friss híreket

Július 19-én Zalacsányban megkezdődik a Golfiesta idei első versenysorozata. A HCP módosító verseny értékes díjazásáról annyit árultak el nekünk, hogy a hole in one-t ütők egy Garmin órával gazdagodhatnak.


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés