A jobb teljesítmény több örömöt okoz a pályán...

Bemutatkozik Cirtina Radu

Mindenkinek, aki igazán személyre szabottan szeretne fejlődi, méghozzá gyorsan és dinamikusan, ajánljuk a Zala Sprigs kiváló, fiatal edzőjét. Legyen szó kezdőről vagy akár profi játékosról, juniortól seniorig várja szeretettel és magas szaktudással új és meglévő, magyar és külföldi növendékeit Cirtina Radu. Perfekt angol nyelvtudása mellett magyarul és saját anyanyelvén is készséggel áll rendelkezésre, így akár külföldi barátainkkal együtt is bátran fordulhatunk hozzá szakmai segítségért.



"16 évesen szerettem bele a golfba, és kezdtem játszani szülőhazámban, Romániában. A saját tudásom csiszolásának érdekében jöttem Magyarországra 2016-ban, mivel biztos voltam benne, hogy az itteni, színvonalasabb pályák segíteni fogják a fejlődésemet. Elsőre megtaláltam a számításaimat a Zala Springs Golf Resort-nál.

Profi oktatói karrierem 2018-ban kezdődött, amikor felvételt nyertem a Birmingham-i Egyetem PGA programjára. Ez a képzés mindenki szerint igen bonyolult, nagyon nehéz bekerülni és elvégezni, ezért felkészülés gyanánt igyekeztem minden lehetőséget megragadni, hogy képezzem magam. A legjobb edzők könyvei és szakmai cikkeinek olvasása mellett caddie-ként kísértem a játékosokat a különböző, rangos eseményekre Európa-szerte. Ez utóbbit igen fontos állomásnak érzem a pályám szempontjából, mert rengeteget segített abban, hogy megértsem, mi az egyes sportolók sikerének titka. Alkalmam nyílt megismerni a játékosok különböző technikáit, a swingek között is rengeteg eltérést fedeztem fel, ami ráébresztett, hogy az oktatás kulcsa az egyénben rejlik. Ezt a filozófiát továbbra is vallom.

Természetesen most is képzem magam, pillanatnyilag a golf mentális részével foglalkozom. Mivel ez a sport elsődlegesen agymunkát igényel, így nagyon fontosnak tartom ezt a területet. Tapasztalataim szerint a legtöbb helyzetben fejben dől el az eredmény. Ha képesek vagyunk uralni a tudatunkat, kontrollálni a mozdulatokat, akkor a fizikai erőnlét másodlagos, a teljesítmény pedig 100%-os lehet.

Az érdeklődők számára tudom ajánlani saját YouTube csatornámat, a Solution Golf-ot is, ahol megtudhatják, mitől lesznek a pályán töltött percek még élvezetesebbek.

Hitvallásom, hogy a jobb teljesítmény több örömöt okoz a pályán, a jó hangulat pedig több sikert!"

 

 


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés