3 nap Hencse és golf

 


A National Golf & Country Club igazán különleges verseny „line-up”-pal várja a hétvégén Hencsére látogatókat. Pénteken a Junior Tour – IV. fordulója vezeti fel a programot, szombaton érkezik a Hencse Golf Ranglista Verseny, majd vasárnap a St. Lőrinc Ryder Cup-pal zárul a dél-dunántúli golfpálya igen sűrű 3 napja.

 

 

 

 

Arról, hogy hogyan készül a National Golf Country Club, Bánhidy Judit, a klub manager osztotta meg gondolatait:

„A mi filozófiának az, hogy mindennap tökéletesnek kell lennie a pályának, amennyire lehet. Minden nap egy verseny az ember életében, csak a cél más.

Készülünk a versenyekre, örülünk, hogy a pálya olyan jó hírnévnek örvend, hogy az emberek szeretik, hogy jelentkeznek a versenyeikre, szeretnek idejönni. Három verseny is megrendezésre kerül, mozgalmas hétvégének nézünk elébe.”

 

Junior Tour IV.:

Július 10-én, a Hencse National Golf & Country Clubban folytatódik a Junior Tour versenysorozat. A Magyar Golf Szövetség a Budapest Kongresszusi Központ parkolójából, július 10-én, 7 órakor buszt indít a jelentkezők számára. Az "A" kategória 10.30, a "B" kategória 11.20, a "C" kategória 11.50, a "D"kategória 12.20 órakor indul.

 

Hencse National Ranglista Verseny:

Július 11-én, reggel 10.00 órától 4-fős csoportokban a 6. és 15. elütőkről, playing hendikep szerinti növekvő sorrendben indul a ranglista mezőnye. Egyéni Stableford formában, 18 Szakaszon Bruttó & Nettó Stableford Pontok Alapján.

Nevezési határidő: 2020. július 10 (péntek) 12.00 óráig

VERSENYKIÍRÁS IDE KATTINTVA!

 

St.Lőrinc - Hencse 2020. évi Ryder Cup Club-csapatbajnokság

A verseny célja egy olyan hagyományteremtő ryder-kupa lebonyolítású rendszerű club csapatbajnokság elindítása a St. Lőric és Hencse klub játékosai között, amely minden évben megrendezésre kerül kettő - külön is díjazandó - fordulóban, tervezhető módon, rögzített szabályok szerint. Elősegítve ezzel a két pálya együttműködését, a golf hazai népszerűsítését és egyben golf barátságok kialakítását, valamint egy nemes versengést a két klub tagja között.

VERSENYKIÍRÁS IDE KATTINTVA!


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés