Egyensúlyi állapot

 

Lugosi Tamást legutóbb a karantén ideje alatt értük utol. A Continentalon és a Magyar Golf Clubban is oktató, többszörös magyar bajnokot most arról kérdeztünk, hogy mennek az edzések, valamint kíváncsiak voltuk, mire számíthatunk tőle, mint profi játékostól az elkövetkező időszakban.

 

 

„Szépen zajlik az élet, most elsősorban oktatóként teszem hozzá magamat az idei golfszezonhoz. Egyre több a kezdő tanfolyam, gyakorlatilag hétről hétre lehet indítani őket. Az, hogy a legtöbb oktató teljesíteni tudja az úgynevezett kvótáját a szövetség felé, amiben a kezdő golfozókat kineveljük, egy pozitív jelenség.”

 

Tamás életében jelenleg első az edzői karrier, azonban nem feledkezett meg a profi játékosként elérni kívánt ambíciókról sem: „Noha most prioritást élvez az edzősködés, mellette természetesen magamat is edzem a szabad óráimban. Alapvetően nem szeretnék veszíteni a játékom minőségéből, ez pedig nemcsak versenyzőként elengedhetetlen, hanem a tanítványaim miatt is.

 

Fontos, hogy lássák, ugyanolyan határozottsággal tudok megütni egy hosszú drive-ot vagy egy csavart nehéz ütést, mint amit tőlük is elvárok. Ezért képzem magam továbbra is, ami remélhetőleg a XI. Magyar Profi Bajnokságon jó score-okban fog megmutatkozni. Úgyhogy nagyon várom már.”

 

Fotó: Kisbenedek Attila


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés