Egy vérpezsdítő golfverseny a Bakony nyugalmában

 

Villáminterjú Sátori Ferenccel

 

A Szarvaskút hűs nyugalmában szeptember 13-án lezajlott Toro-Agrolánc Kupán bruttó férfi kategóriában a Pannonia színeiben játszó Sátori Ferenc aratott fényes diadalt. A rendkívül szoros verseny győztes játékosa a zirci pályán átélt élményeit, benyomásait osztotta meg velünk.

 

Milyen elvárásokkal indult, hogyan készült a múlt vasárnap lezajlott versenyre, milyen volt a hangulat?

 

Nagyon szeretem a zirci pályát. Csodálatos a környezet - már ahogy megérkezem a Bakonyba egy különös nyugodt érzés fog el. A pálya kifogástalan volt, mint mindig. Nekem minden versenyen elsődleges cél a hendikep megjátszása - ha jobbat játszom, az extra öröm. Jól ment a játék, kivéve a kilencedik szakaszt. Próbáltam egyben tartani a játékomat, mivel a Koller Gyurival voltam egy flightban - aki messze a fő esélyese volt a versenynek- plusz motivációt adott, hogy nála jobbat játszak. A hangulat kifogástalan volt mind a flightban, mint pedig az egész versenyen. Egész más hangulatúak ezek versenyek, amióta a Véh Balázs és barátai benne vannak a szervezésben.

 

Milyen további golfversenyeken láthatjuk viszont ebben a szezonban?

 

Sajnos a Nyílt Bajnokságot és valószínűleg a Klubcsapat Bajnokságot is ki kell hagynom, családi elfoglaltság miatt. Kezdődnek a szüretek, a szőlőben végzett egész éves munka gyümölcsét is le kell aratni, most ez a legfontosabb. Októberben azért még néhány hétvégi versenyen biztosan elindulok.


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés