Egy eltávozott barátért

Dömöcsök Béla emlékére

 

Mindannyiunk életében vannak olyan emberek, akiknek barátsága, szeretete, az egymás iránti tisztelet azután is velünk marad, ha az élet szele távol sodor tőlük. Dömöcsök Béla ilyen ember volt.

 

Bár az utóbbi években nem láthattuk a golfpályán – ennek számos oka volt –, a barátság utána is megmaradt. Egy családot, barátokat, kollégákat tisztelő, nyíltszívű embert ismerhettünk meg személyében. EMBERT, csupa nagybetűvel.

 

Most pedig mély fájdalommal és megrendüléssel, a megfelelő szavakat keresve, állunk a szomorú hír előtt, hogy ez a rendkívüli barát eltávozott tőlünk. Fiatalon ment el, 67 évesen. Egy gyors, kíméletlen betegség vitte el.

 

A golf már akkor is sokat veszített vele, amikor úgy döntött, hogy szögre akasztja a golfcipőt. Pedig családjával együtt szenvedélyes rajongója volt a sportnak. Számára a golf, nem csak a versengés élményeiről szólt, hanem a családi programokat, a kikapcsolódást is jelentette. Az örök szerelem azért megmaradt, mindig is vágyódott rá, hogy leporolja az ütőjét és visszatérjen a puha, zöld gyepre.

 

Munkáját mély alázattal és odaadással művelte. Olyan ember volt, aki nem ismert lehetetlent. Bármibe fogott is bele, azon a területen letette névjegyét. Feltaláló volt, aki újító munkáival rengeteget adott a jelen és a jövő nemzedékének.

 

Imádta a családját, imádta az unokáit, és mindannyian büszkék lehetünk rá. Büszkék lehetünk golferedményeire, újító munkáira, melyek hatással voltak világunkra és formálták azt. Ő most távozott közülünk. Egy hatalmas érték, akiről csak a megbecsülés hangján lehet szólni. Nagyon mély fájdalommal búcsúzunk tőle.

 

Büszkék vagyunk rád Dömöcsök Béla!

Büszke vagyok rád barátom!


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés