BB-műhely a köbön!

 

Elindult a Magyar Amatőr Nyílt Bajnokság, amelynek első napján alaposan bekezdett a mezőny: 2 mínuszos és több nulla közeli eredmény is született az Öreg-tó partján. Lássuk hogyan alakult a férfi és női kategória élmezőnye!

 

 

Amióta a BB-műhely hazajött külföldi kalandozásaiból, a hazai versenyeken rendre a dobogón vernek tanyát, és ez nem volt másként az Old Lake kiválóan előkészített, technikás pályáján sem. Kötél Bence szinte hibátlan kört ment 5 birdie-vel, és az, hogy most „csak” -3 és nem -5-ös eredmény áll a neve mellett, egy a 12-es szakaszon ütött dupla bogey-nak volt köszönhető.

A mostanában kiváló formának örvendő Bertényi Bence sem akart lemaradni, az 5 birdie nála is megvolt, azonban apróbb hibákból jött három bogey is, így -2-vel várja a szombati második fordulót.

A harmadik muskétás, Horváth Ákos társaihoz hasonlóan hozta az 5 birdie-s sormintát, emelett azonban 3 bogey-t és egy duplát is, így even parral áll a harmadik helyen.

A fiúk mögött közvetlenül a stabil, szép játékot hozó Krämer András 71-es score-ral következik, együttállásban a szintén Pannoniás Stöllinger Viktorral. Érdekesség, hogy Viktor is belépett az 5 birdie-t ütők klubjába, a napját a 12-es szakaszon ütött tripla azonban nagyban befolyásolta.

72-es eredménnyel egy Junior Academy-s ifjú titánt jegyezhetünk fel a 6. helyen, Benke Ákos személyében, aki az 5-ös lyukon eagle-lel jelentkezett be a nap szépségdíjas megmozdulásáért.

 

A nők mezőnyében is hatalmas a harc: a Junior Academy tag és idei Junior Tour győztes Berkenyei Daniella 80-as score-ral áll az élen, együttállásban a szintén 80-as ütő Golfiestás Jaczkovics Emmával.

Kettejük párharcába még beleszólhat Sándor Virág, aki 82-es score-jával a 3. helyen zárta az első kört, a Highlandes Lehoczky Fanni (83) előtt.

 

Folytatás szombaton.

EREDMÉNYEK IDE KATTINTVA!

 

Fotó: TÁTRAI BÉLA / GOLFmagyar


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés