Texas a Bakonyban

 

Bár az indián nyárnak már vége, a fenséges bakonyi erdőkben fekvő Zirc valódi őszies színpompával fogadta azokat a résztvevőket, akik úgy döntöttek, újabb emlékezetes játékuk színhelyéül a Kulcs-Szoft Kupa szeptemberi fordulójának otthont adó szarvaskúti Forest Hills pályát választják.

 

 

Szeptember 26-án ismét egy remek hangulatú két fős Texas Scramble küzdelemre került sor, amelyen a férfiak mezőnyében két fiatal tehetség, Závaczki Bálint (Pannonia Golf Club) és Kulcsár Soma (Magyar Golf Szövetség) győzött. A duó három birdie-vel és mindössze két bogey-val 71-es score-t játszott a tizennyolc lyukú szarvaskúti pályán.

 

Kelvin Xie (Pannonia Golf Club) és Szabó Krisztián (Forest Hills Golf & Country Club) 73-as teljesítménnyel a második helyen zárták a napot: stabil, szép játékuk során egy birdie-vel gazdagodtak.

 

A harmadik helyezés a szintén kiváló teljesítményt nyújtó, két birdie-t is hozó Golfiestás Dr. Seres Tibornak és Dr. Karvász Tamásnak jutott. Játékuk eredményét befolyásolta a három bogey, amelyet a hetes, kilences és tízes szakaszokon szereztek.

 

A Forest Hills színeiben küzdő Dákó Szabolcs és Török Lászlóné Edit 74-es, míg a Pannóniás Nathan és Gilles Garcon 76-os score-al zárták a Kupát.

 

Kép: Forest Hills Golf & Country Club Facebook


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés