Triple A World Junior Golf Series

 

A Jason Floyd Golf Akadémia ismét nyitva áll, és a csapatuk egy sikeres 2020/2021-es év létrehozásán fáradozik. Céljuk, hogy a diákokkal szorosan együttműködve segítsék golfteljesítményük javulását. Ezen túlmenően ismét elindítják a Triple A Junior World Series bajnokságot, amely azon játékosoknak is segít versenylehetőségekhez jutni a téli hónapokban, akiknek nyári golfprogramjai a járványhelyzet miatt elmaradtak.

 mail

 

A Bajnokságok három napon át tartó, 54 WAGR-események, amelyek Európa legkiválóbb pályáin zajlanak:

San Roque New Course

Finca Cortesin

Real Club de Golf Sotogrande

San Roque Old Course

 

A járványhelyzetre való tekintettel első eseményük, az október 30. és november 1. között, a San Roque Club pályáján sorra kerülő Triple A European Masters nevű versenyen nem lesz BBQ-parti, a résztvevőknek pedig egy regisztrációs pultnál kell bejelentkezniük a bajnokság előtt. A részvétel díja ezért 250 EUR helyett csak 200 EUR lesz.

 

Bővebb információért és a versenyekre való jelentkezéshez látogassanak el a www.jasonfloydgolfacademy.com oldalra.
Amennyiben többet szeretne tudni a bajnokságról, golftáborokról és téli programokról, az alábbi elérhetőségeken veheti fel a kapcsolatot: 
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. / (+34) 607 042 134

Jason Floyd 

Képek: Jason Floyd Academy


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés