Mickelson és Barkley nyerte a Capital One's The Match Bajnokságot

 

Phil Mickelson bebizonyította, golfedzőként és játékosként is fényes jövő áll előtte, hiszen Charles Barkley segítségével elképesztő győzelmet aratott a háromszoros NBA-bajnok Stephen Curry és a kétszeres Super Bowl-bajnok Peyton Manning ellen a Capital One's The Match: Champions for Change nevű golfbajnokságon.

  

Bár a Mickelson-Barkley-duó elrontotta az első szakaszt az arizónai Oro Valley-ben található Stone Canyon Golf Club pályáján, a folytatásban sikeresen teljesítettek és a tizenötös szakasztól kezdve nem volt kétséges a győzelmük, amelyet egy gyönyörű birdie putt-al vittek végbe. Eredményük lenyűgöző, hiszen Barkley swingjei az utóbbi időben meglehetősen megbízhatatlannak bizonyultak.

 

A bajnokságon aratott sikernél is lényegesebb, hogy az ily módon nyert 5 millió dollárnyi jutalom a Historically Black Colleges and Universities (HBCUs) nevű szervezetet - tehát a színesbőrű felsőoktatásban tanulókat - támogatja, sőt, a jótékonysági célt is szolgáló verseny keretében pedig mintegy három millió adag ételt adományoztak a rászorulóknak.

 

A golftorna részletes beszámolóját megtekinthetik a PGA Tour oldalán:
https://www.pgatour.com/news/2020/11/27/capital-one-the-match-2020-phil-mickelson-charles-barkley-stephen-curry-peyton-manning.html

 

Forrás: Pgatour.com/news

Kép: Mike Ehrmann/Getty Images


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés