A Korda nővérek nagy menetelése

Az idősebbik nővér, a bajnokság harmadik fordulójában 60-at ütő, huszonhét éves Jessica számára a hétvége egy várva várt győzelemmel zárult, míg huszonkét esztendős húga, Nelly 64-es score-al - a harmadik helyen - zárta a négynapos tornát.

 

Jess Korda 66-os eredménnyel végzett a 2021-es Diamond Resorts Tournament of Champions vasárnapi, utolsó fordulójában, ezzel hatodik LPGA Tour győzelmét könyvelte el a floridai Lake Buena Vistában található Four Seasons Golf and Sports Clubban. A dobogó második fokára a 68-at ütő, egyesült államokbeli Danielle Kang léphetett fel, egy rendkívül szoros playoff küzdelem után, melyből egy mindent eldöntő, varázslatos birdie puttot követően végül Jessica került ki győztesen.

 

A Floridában nevelkedett Korda-nővéreknek amatőr golfjátékosként a köztük lévő ötéves korkülönbség miatt nem volt lehetőségük együtt játszani, ám évekkel később nem csupán legjobb barátnőkké váltak, hanem egymás sikereinek őszintén örülve, egymás kitartó munkáját támogatva küzdöttek az LPGA versenyein.

 

Forrás: www.lpga.com

Kép: LPGA


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés