A Magyar Golf Szövetség évértékelője

Makszin Áron, a Magyar Golf Szövetség főtitkára a hungolf.hu-nak és a Golfmagazinnak adott interjújában értékelte az elmúlt golfszezont, de beszélt az idei tervekről is. A nyilatkozat teljes terjedelmét a 2021. január 29-én, pénteken 15.45 órakor kezdődő Golfmagazinban tekinthetik meg az M4 SPORT csatornán.

 

A főtitkár úgy értékelte az elmúlt évet, hogy bár a koronavírus-járvány miatt a szezon csúszással indult, és jelentős egészségvédelmi szabályokat is be kellett a pályákon tartani, a golf mégis a szerencsés sportágak közé sorolhatja magát. Két hónapos csúszást követően, a Magyar Golf Szövetség a 2020. évi versenynaptárban tervezett valamennyi bajnokságát meg tudta rendezni annak ellenére is, hogy nemzetközi mezőny ezúttal nem vehetett részt a nyílt bajnokságokon. Az utazási korlátozások a golfozók hazai versenykedvére gyakorolt komoly hatást, egyes bajnokságok iránt jelentősen megugrott az érdeklődés, a versenyeredményeket pedig nem vetették vissza a járványügyi intézkedések.

 

Ami a 2021. évi elképzeléseket illeti, a főtitkár idén is teljes versenyprogramot tervez, és reménykedik, hogy a magyar válogatott csapatok számára lehetőség nyílik a khaka külföldi versenyekre elutazni, illetve nemzetközi játékosoknak magyar bajnokságokon részt venni.

 

A Makszin Áron főtitkárral készült interjút teljes terjedelemében a 2021. január 29-én, pénteken 15.45 órakor kezdődő Golfmagazinban tekinthetik meg az M4 SPORT csatornán, illetve 60 napig letölthető a MédiaKlikk oldaláról.

 

Forrás: Magyar Golf Szövetség

 


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés