2021-ben is csúcsformában

 

Lugosi Tamást a Kisoroszi Magyar Golf Club pályáján értük el. A Lugosi fivérek számára fantasztikus, ám jól megérdemelt meglepetéssel zárult a tavalyi év. Lugosi Tamás az Év Játékosa lett versenyző kategóriában (Playing Pro), míg bátyja, Lugosi Balázs az Év Játékosa címet nyerte el edzői kategóriában (Teaching Pro). Tamás a decemberi siker után újult erővel folytatja az edzéseket az általános edzés, az állóképesség és funkcionális tréning terén, a 6. kerületi Csengery utcában található SMASHER TRAINING elismert edzőjével, Francisco Escalante-val. 

 

"Bár az elmúlt hetekben nem volt annyi lehetőségem golfozni, mint az elmúlt években, próbáltam minden kedvező alkalmat kihasználni - meséli Tamás. - Folytattam a konditermi edzéseket erőnléti tréneremmel, Cisco-val, és remélem, ez az igyekezet hamarosan meghozza a gyümölcsét. A már évek óta Magyarországon élő Cisco, azaz Francisco Escalante egy ideje új, gyönyörűen berendezett helyiségben, vadonatúj felszereléssel folytatja edzői munkásságát, szorgalmasan építi üzletét és ennek köszönhetően még eredményesebben tud foglalkozni tanítványaival. Szorgalmának és szakértelmének köszönhetően egyre többen járnak hozzá, ezért egyre sikeresebben tudja az edzéseit golfjátékosokra szabni."

 

Tamás elárulta nekünk, mit adnak számára ezek az edzések: "A foglalkozásain mindig remekül érzem magam, mert nem csak az oktatás minősége kiváló, hanem személyiségét is a segítő szándék és kedvesség hatja át. Jelenleg azon dolgozunk, hogy az állóképességemet szinten tartsam. Az a célom, hogy kitűnő állapotban induljak neki a 2021-es szezonnak. Cisco sokat segíthet mindazoknak, akik fejlődni szeretnének, akik komolyan veszik a golfjátékot és az egészséges életmódot, illetve azon játékosoknak is érdemes ellátogatni hozzá, akik profi babérokra törnek. Edzésein kiválóan vegyíti az általános erősítő, stabilitásfejlesztő és a sportágspecifikus gyakorlatokat, eszközös gyakorlatai a mobilitást és a sebességet fejlesztik. Mivel Cisco-val heti rendszerességgel találkozom, ezeken az alkalmakon a tanítványaim fejlődését is meg tudjuk beszélni."

 

Kép: Lugosi Tamás

Logó: Smasher Training System


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés