Vágyódás a nyár után

A PGA diplomával rendelkező, 2010 óta a Budapest Highland Golf Clubban oktató Tóbiás Zsolt januárban Dubajban tartott edzőtábort, ahol a range-en és a négy pályán történő gyakorlást követően kalauzolta tanítványait a lélegzetelállító városban, a nyolcszáz méter magas Burdzs Kalifa felhőkarcolótól, a csatornán át egészen Burdzs al-Arabig.

 

Alig telt el egy hónap, a többszörös bajnok edző útja ismét az Egyesült Arab Emírségekbe vezetett, ahol a golftudásukat csiszolni vágyók újabb seregét avatja be a varázslatos sport rejtelmeibe az üdítő, nyári napsütésben. 

 

Ismét Dubaiban vagyok egy csapattal" - írja a többszörös bajnok edző. „Ezúttal három junior golfozó is velem tartott: Behán Attila, Szalay Gellért és Novák Botond; velük, illetve Gáti Judittal, Kiss Annamáriával, Gyarmati Jánossal és Novák Szabolccsal végre teljes a team!"

 

Tóbiás Zsolt most már otthonosan mozog Dubajban, a golfpályákon és a városban is.

 

A napi menet a szokásos: minden nap játék előtt másfél órás csoportos edzés a range-en, majd a tizennyolc szakaszos pályán is. Az emberek mind a városban, mind a szállodában, mind pedig a pályán rendkívül segítőkészek. A golfozás mellett kulturális programokban is részt veszünk, esténként ínycsiklandó vacsora és városlátogatás vár ránk!"


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés