Golfpályanyitás

 

Február 26-án, pénteken kinyit a golfpálya, a PAR3 pálya és a gyakorlórész is. A fenti füves elütőt egyelőre nem lehet használni.

 

A teraszon forró teát és kapszulás Segafredo kávét biztosítunk ingyenesen.

A Highland Golf Club integrált informatikai rendszere már a tavalyi évben is jól vizsgázott, de a megnövekedett ügyfélszám és a vírushelyzet miatt további online lehetőségeket biztosítunk, hogy a golfozók a recepciót elkerülve intézhessék ügyeiket.

Az eddigi módszer: a recepcióval egyeztetve beutalni a kért szolgáltatás árát, majd az utalást követően a recepció ráteszi a jogosultságot az ügyfélkártyára. Ezt a lehetőséget felváltja az új webshop indítása.
Új webshop a honlapon: a nap 24 órájában lehet szolgáltatásokat vásárolni és bankkártyával fizetni, majd ezek a szolgáltatások azonnal megjelennek az ügyfélszámlákon. Regisztráció után lehet a webshopban vásárolni (gyakorlólabda és aznapra érvényes green fee jegy).

Az új webshop linkje: webshop.highlandgolf.hu

Tee time foglalás és lemondás: mindezt nem kell a recepción személyesen vagy telefonon intézni, a nap 24 órájában a Chronogolf rendszeren keresztül meg lehet nézni a szabad tee time időpontokat és intézni a foglalást, lemondást. A regisztráció és a használat menetéről részletes tájékoztató anyagot is készítettünk.
A tee time foglalási rendszer leírása: Tee time foglalás

Kérjük, hogy az új webshop működésével és a Chronogolf rendszerrel kapcsolatban jelezzétek az észrevételeteket, kérdéseket a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen, hogy még hatékonyabb felületeket tudjunk biztosítani.

A pályán történő játék gyorsabb, gördülékenyebb menete miatt a házirendet is módosítottuk, a legfontosabb szabályok és az egyes szakaszokra előírt maximális szintidők az új score kártyán is megjelennek majd. Kérjük, olvassátok el figyelmesen.

A játék menetével kapcsolatos legfontosabb új szabályok

Az új házirend és helyi szabály teljes szövege

És végül még két hír:

Highland szezonnyitó akció – csak március elején!

Az éves Highland klubtagságot vásárló golfozók ajándék gyakorlólabdát kapnak a tagsághoz.

Idén nyaralj a golfklubban, és tanulj meg golfozni!

Még nem golfozó ismerősöknek, családtagoknak lehet ajánlani a kezdő golfprogramokat, oktatásokat.

Budapest Highland Golf Club
Klub, nem csak pálya.

Forrás és kép: Budapest Highland Golf Club

 


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés