Tavaszi enyhülésre várva

 

Valódi boldogság az, amikor az embernek megadatik, hogy a kedvesével együtt sportolhat és indulhat a versenyeken. Hujber László már nagyon várja a korlátozások enyhülését és egyben az új idény kezdetét is... 

 

Mesélnél egy kicsit arról, hogyan teltek a téli hónapok?

Nehéz időszakon vagyok túl: megszoktam, hogy januárban általában melegebb tájakra utazunk, 2020-ban azonban ez nem valósult meg. A különböző golfpályák range-ein sikerült átvészelnem ezt az időszakot: Kisorosziban, a Magyar Golf Club csodás pályáján gyakoroltam, illetve Óbudán, a Continental CityGolf Clubban csiszoltam golftudásomat. Mindkét helyen remekül éreztem magam, a Continental pedig elképesztően látványos fejlődésen ment keresztül az utóbbi időben.

 

Milyen tervekkel vágsz neki a közelgő 2021-es szezonnak?

Nem tudom, mikor várható a korlátozások enyhülése, de mivel a párommal együtt a Zala Springs Golf Resort klubtagjai vagyunk, a Race to Zala Springs nevű versenysorozat egyes állomásain mindenképpen szeretnénk részt venni. Később az is világossá válik, milyen további versenyek kerülnek még megrendezésre az év folyamán, és akkor az is elválik, milyen megmérettetéseken tudunk indulni.

 

A párodnak hogy megy a játék?

Bár ő egyelőre még csak hobbiszinten golfozik, már vannak kisebb sikerélményei! Nem az a típus, aki öt fokban is kimegy golfozni, szereti konfortosan érezni magát a pályán, de imádja ezt a sportot és nagyon tehetséges is benne. Egyelőre edző nélkül gyakorlunk, de elképzelhetőnek tartom, hogy hamarosan oktató segítségét is igénybe kell vennünk. A magam részéről úgy érzem, mind a koncentráción, mind a technikán még lehetne javítani. 

 

Kép: Hujber László


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés