Batta Krisztina és Joe Horvath a szenior viadal élén

 

Továbbra is Batta Krisztina vezeti a Volvo Galéria XXXII. Nemzetközi és Magyar Szenior Golf Bajnokság és Nemzetközi csapatversenyt, amelynek népes, több, mint száz tagot számláló mezőnyében nyolc ország játékosai mérik össze tudásukat. Az indulók közel tíz százaléka döntően a környező országokból, Ausztriából, Németországból, Svájcból, Szlovákiából érkezett.

 

 

A három becsúszó dupla bogey ellenére a női szenior válogatott kapitányának a tizenhetes szakaszon egy birdie is összejött, jelenleg 79-es eredménnyel várja a holnapi, mindent eldöntő harmadik fordulót. Az első helyet azonban nem egyedül birtokolja Batta Krisztina, a nyár golfversenyein taroló Horvath Joe is trónkövetelőként lép fel. A Balaton Golf színeiben játszó Joe-nak ráadásul a négyes szakaszon egy pompás eagle-t is sikerült szereznie, az ötösen pedig egy birdie-t zsákmányolt.

A harmadik helyet a mai körben Gratzl Ferenc érdemelte ki, aki összesen három birdie-t szerzett és 77-es score-t játszott.
A jelenlegi állás szerint a negyedik helyen a tegnapi bajnokvárományost, Dr. Bohács Zsoltot találjuk, aki ezúttal 82-es eredményt ért el.

Baldauf László kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtott (82), csak az első kilenc végén csúszott be egy tripla bogey. Koller György (81) számára a hatodik helyet hozta meg a mai nap, míg az Old Lake színeiben induló Mike Wynn hetedikként (84) várja a végső fordulót.

A nyolcadik helyen a legendás Hideg János osztozik Kovács Titusszal és Dr. Takács Jánossal.
Hatvári Árpád, aki a nyár folyamán szintén imponáló sikereket elért Hatvári Árpád a tizenegyedik helyet érte el, Mills Errol Clifford pedig a tizenkettedik helyről kezdheti meg a holnapi játékot.

 

A Bruttó Női Bajnokok legkiválóbbjait ma a Batta Krisztina, Turkovics Ilona és Agnes Probst alkotta trió jelentette.

 

A Férfi Bruttó Bajnokok kategóriájában az első három helyen Joseph Horvath-ot, Gratzl Ferencet és Dr. Bohács Zsoltot köszönthetjük a második kört követően. 

20002b4a7c1908f28a8c459b3aa58e32 S 

Szívből gratulálunk a második fordulóban sikeresen szereplő játékosoknak és már alig várjuk, mit tartogat számukra a holnapi nap!

 

Mai eredmények

 

 

Fotók: Tátrai Béla/ GOLF Magyar, Greenfield Golf Facebook

 


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés