Megvásárolható az idei évkönyv!

 

Rendelje meg a Hungarian Golf Kincses Kalendárium 2021-es évkönyvét!

 

Szokásainkhoz híven az idei golfszezont is a Kincses Kalendáriummal zárjuk, amely az ünnepi időszakban kiváló ajándék a golfozó sporttársak, családjuk és barátaik részére a karácsonyfa alá. Lepje meg szeretteit a 2021-es évkönyvvel!

 

A Hungarian Golf számára a 2021-es év egy nagyszerű évforduló miatt is emlékezetes: ebben az évben töltötte be a golfmédia a 25. évét, mi pedig ennek a jubileumnak a szellemében szeretnénk átnyújtani olvasóinknak évösszefoglaló kiadványunkat.

 

A fordulatos versenyek visszatekintői mellett izgalmas interjúkban mutatjuk be a hazai golfélet fontos szereplőit, valamint értekezünk a magyarországi golf jelenlegi helyzetéről is.

 

 

Kiadványunk a legmodernebb nyomdai technológiával készült, amely garancia arra, hogy a golfozók egy magas minőségű kiadványt vehessenek kezünkbe a Kincses Kalendárium megvásárlásával.  

 

Semmi esetre se hagyja ki a Hungarian Golf Magazin Kincses Kalendáriumának idei számát. Adja le igénylését most kiadványunkra a megrendelő lapon, és élje át újra 2021 esszenciális pillanatait! Ne maradjon le róla!

A kiadvány ára 3750 Ft + postaköltség.

 

mockup2.png

 


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés