Novemberben is jelentkezik a Golfmagazin

A Golfmagazin novemberi adása a szezonzárás, az értékelés mellett nemzetközi diplomáciai sikerről ad hírt, de ízelítőt kínál az őszi-téli golfozás szépségeiből is. A magazin 2021. november 26-án, 15.10-kor látható az M4 Sport csatornán, de aki lemaradna az adásról, az a MédiaKlikk oldalán hatvan napig tekintheti meg.

 

 

Vaszily Miklós, a Magyar Golf Szövetség 2021 tavaszán megválasztott elnöke az idei szezon tapasztalatai alapján vont mérleget, és beszámolt a szövetség előtt álló stratégiai elképzelésekről is, melyek lényegesen határozhatják meg a magyar golfsport elkövetkezendő időszakának irányvonalát.

 

Gágyor Gábort az EGA közgyűlésén választották meg a szervezet Végrehajtó Bizottságának tagjai közé. A Magyar Golf Szövetség Bíró Bizottságának elnöke a nemzetközi megbízatásról, a 2022 januárjától bevezetendő amatőr státusz változásairól nyilatkozott.

 

A Continental Citygolf Club idén is várja az őszi-téli időszakban golfozni vágyókat. Csikós Gábor, a klub szakmai igazgatója a tanulási, gyakorlási lehetőségekre hívja fel a Golfmagazin nézőinek figyelmét.

 

Marián Linda, megannyi nemzetközi film rendezőasszisztenseként, nagy alázattal edz a forgatási napokon is. A golf számára olyan fontos egyensúlypontokat hozott, mint a türelem és a koncentráció.

 

Forrás és fotó: Magyar Golf Szövetség


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés